Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Iphone direct laten repareren

Is uw iphone defect? De kans is groot dat er een enorme barst in uw scherm zit aangezien dit de meest voorkomende reparatie is. Iphones zijn ideaal in gebruik maar het enige nadeel is helaas dat er vrij snel barsten en/of krassen op het toestel komen. Bij een kleine val van het toestel kan uw iphone al behoorlijk beschadigen.

iphone reparatie

 

Iphone reparatie

Als u uw iphone wilt laten repareren door de officiële fabriek dan bent u het toestel al snel 4 tot 8 weken kwijt voor de iphone reparatie. Veel mensen maken dagelijks gebruik van een iphone of ipad en hebben vaak niet de tijd om zoveel weken zonder toestel te zitten. Juist om deze reden kunt u nu extra voordelig gebruik maken van de iphone reparatie dienst van iphoneservice.nl. Als u spoed heeft kunt u zelf gebruik maken van de 24-uurs reparatie.

Het enige dat u hiervoor hoeft te doen is de stappen op de website te volgen. U geeft aan om welk toestel en type het gaat (iphone, ipod, ipad) en vervolgens kunt u via de website de schade omschrijven. Ook kunt u direct een afspraak inplannen zodat u exact weet wanneer u het toestel weer kunt gebruiken. U kunt het toestel verzekerd verzenden via de post maar persoonlijk afgeven is ook geen enkel probleem!

Comments are closed.