Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

iPhone 6 reparatie

iPhone 6 reparatie

Het heeft me een flinke duit gekost, maar ik had dan eindelijk de iPhone 6. Na meer dan een jaar tientallen verschillende concepten voorbij te zien komen, was het apart om het uiteindelijke resultaat in mijn handen te hebben. Hoewel de iPhone 6 groter is dan zijn voorganger, ligt de nieuwe Apple naar mijn mening lekkerder in de hand. Helaas betekent dat in mijn geval niet dat ik het apparaat minder snel laat vallen, de kluns dat ik ben.
Zo was het na een klein maandje alweer zoeken naar een reparateur in Haarlem of in de buurt van Haarlem voor een iPhone 6 scherm reparatie. Dit was allemaal vrij moeilijk, want de iPhone 6 was net uit. Uiteindelijk kwam ik terecht bij VistaRepair, een reparatiecenter dat onderdeel is van het telefoonbedrijf VistaTelecom. Het is erg goed bereikbaar (vlakbij de IKEA) en parkeren is gratis, wat de hele ervaring toch een stuk gemakkelijker maakt.
Ik maakte een afspraak aan op hun online agenda op hun website (die erg overzichtelijk is) en kreeg meteen een bevestiging. Dezelfde dag kon ik nog langs komen. Eenmaal aangekomen gaf ik mijn iPhone af aan de balie en gingen de reparateurs er meteen mee aan de slag. Ik kreeg een kopje koffie aangeboden en nam plaats op een van de stoelen in de wachtkamer. Heel erg lang hoefde ik gelukkig niet te wachten, want binnen een half uur was mijn telefoon terug, die er weer gloednieuw uitzag en perfect werkte. Mijn factuur stond ook klaar en ik kon gelijk pinnen. Zo heeft het hele proces me een heel stuk minder tijd gekost dan ik had gedacht. Dit alles dankzij VistaRepair!

Comments are closed.