Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

iPad 4 reparatie Haarlem

iPad 4 reparatie Haarlem

Naast dat een iPad een zeer handig apparaat is, werkt het tevens ook zeer verslavend. En hoewel de schrik erg groot was toen ik ‘m vorige week liet vallen, met een gebroken scherm als gevolg, was het ook goed om even afstand te doen van mijn tablet. Een tijdje een boek lezen of een krant oppikken bij de kiosk heeft niemand verkeerd gedaan.
Echter, na een weekje of twee begon het toch wel te wringen en ging ik op zoek naar een goedkope iPad 4 scherm reparatie in de regio Haarlem. Ik kwam terecht bij VistaRepair, gelegen aan de A. Hofmanweg, niet ver van de IKEA en de KPN-toren en erg gemakkelijk bereikbaar. De gratis parkeergelegenheid maakt het nog een stukje voordeliger. Altijd goed.
Hoewel ik zonder afspraak binnen stapte, werd ik meteen geholpen. Ze namen mijn iPad in en lieten na een kort onderzoek weten dat het een klein uurtje zou duren. Ik kon daar wachten en onder het genot van een kopje koffie en doorbladerend door een aantal tijdschriften ging de tijd snel voorbij.
En uiteindelijk was mijn iPad daar dan. Weer helemaal blinkend, alsof het net uit de doos kwam.
Na mijn iPad even uitgetest te hebben stelden ze een factuur voor me op en kon ik meteen afrekenen.
Zo ben ik binnen twee weken weer herenigd met mijn geliefde tablet, met vele dank aan de goede service van VistaRepair!

Comments are closed.