Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Infraroodsauna

Met de infraroodsauna is het gemakkelijk om je lichaam te ontgiften en te trakteren op een heerlijk moment van ontspanning. In de infraroodsauna wordt namelijk niet eerst de lucht verwarmd, maar direct je lichaam. Zo komen je spieren gemakkelijk los en kun je helemaal relaxen en loslaten.

Transpireren is goed voor je

Transpireren wordt bij yoga al erkent als een van de beste dingen die je kunt doen om gezond te blijven. Je aderen verwijden door het transpireren en zo wordt je doorbloeding in je lichaam beter. Je spieren kunnen door de bloedtoevoer ook goed functioneren. Daarnaast wordt door de verbeterde doorbloeding ook de aanmaak van witte bloedcellen gestimuleerd. Dit heeft weer een positieve invloed op het immuunsysteem.

Ook wordt door het zweten gifstoffen op een natuurlijke manier uit je lichaam verwijderd. Namelijk via de poriën van je huid. In de infraroodsauna is ga je snel zweten en is daardoor een veilige en goede manier om te ontgiften. Na een sessie in de infraroodsauna voel je je dan ook beter in balans.

Waarom de infraroodsauna?

– Lichaam vriendelijk: De infraroodsauna bied je een comfortabele en veilige manier om te ontgiften en stress en pijn te verlichten.
– Tijd vriendelijk: De infraroodsauna heeft geen tijd nodig om op te warmen. Je kunt daarom snel genieten van de weldaden van de infraroodsauna.
– Milieu vriendelijk: Ook al gebruik je de infraroodsauna dagelijks, toch verbruikt deze vaak minder elektriciteit dan andere huishoudelijke apparaten.
– Veilig vriendelijk: Een infraroodsauna is veilig en makkelijk te gebruiken en daarom een uitstekende investering in de gezondheid van de hele familie.

Comments are closed.