Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

infrarood sauna kopen voor in de badkamer

Op vakantie in Oostenrijk : Op infrarood sauna kopen meer dan 2150 meter boven de zeespiegel maken mooie decor en luxe elkaar en nodigen fans een berg voor een ontspannen verblijf . Wij bieden Top Hotel Hochgurgl geleden .

Op meer dan 2150 meter te voldoen sneeuw en wellness, luxe en natuur en nodigen berg liefhebbers van alle leeftijden voor een ontspannen dag . Een winter droom land dat goed is doordacht en glanst als een kleine schat in Oostenrijk .
Het Top Hotel Hochgurgl ligt op de hoogvlakte van de Angerer Alm in het Ötztal werd geopend in 1961 . Voorheen was er niets behalve de imposante bergen en veel van de winter sneeuw. Angelus Scheiber , de vader van de huidige twee CEO’s en visionair voor wereldklasse toerisme , bouwde deze en een tweede hotel aan ( het Hotel Angerer Alm ) en meerdere liften . Intussen is de zeer kleine plaats is een familiebedrijf en biedt voor wintersporters , het complete pakket – van de accommodatie , op de skischolen en berghutten tot aan de berghut .
Video : gedragsregels in het Wellness Hotel

Breng de nacht door in het Top Hotel Hochgurgl
Het hotel biedt 5-sterren luxe omgeving . De comfortabele tweepersoonskamers , appartementen en familie suites wachten met gezellige bedden , moderne badkamers , een volledig gevulde minibar en een sfeer van traditionele houten lambrisering en hedendaags design aan hun gasten. Met familie charme Het hotel team omringt haar bezoekers en ontvangt , bijvoorbeeld in de fondue restaurant ” marmeren salon ” aan de bar van het hotel voor een gezellige open haard en een ontbijtbuffet met verse pannenkoeken , smoothies en regionale specialiteiten .
Vakantie in Oostenrijk : De Mountain Spa van het hotel
Met een scherp gevoel voor de toekomst , werd het hotel overdekt zwembad geopend in 1969 . Vandaag, kunt u gebruik maken van overvloed in de uitgebreide spa-menu . Het zwembad is als een klein meer met zijn afgeronde hoeken en donkere tegels. De ontspanningsruimte met waterbedden en trekt een fruit bar , maar vooral met het panoramische uitzicht over de hele bergketen van bergtoppen . Solarium, jacuzzi, buitensauna en een buitenzwembad met 42 graden , kruidensauna met salie infuus , stoombad , bio-sauna, Finse sauna bieden veel afwisseling. De infrarood sauna wordt bewaard in Louis Trenker ontwerp en versierd met uitgebreide houtwerk .

Comments are closed.