Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

infrarood sauna en een heerlijk rustig weekend

De infrarood-sauna en de infrarood-cabine met een diepe warmte, wat is het belangrijkste verschil?
Infrarood straling is onderverdeeld in 3 secties: korte golf infrarood straling (IR-A), mittelwelliges infrarood licht (IR-B) en in lange golflengte infrarood licht (IR-C). De korte-golf-Infrarotlich (infrarood-(A) heeft een grotere diepte als een middellange – of lange golflengte licht, de diepte van de penetratie in de huid is tot 4 mm. Lange golflengte infrarood licht, produceert geen gevoel van diepte en verwarmt alleen de bovenste laag van de huid.
Infrarood Cabine
Een infraroodcabine is gebaseerd op infrarood verwarming elementen. De lucht in de ruimte van de hut ligt op ca. 40 graden C – 60 ° C verwarmd. Door de verwarming van de omgevingstemperatuur zweet van het lichaam van de „buitenwereld“. Voor elke moet infrarood sauna warmte cabine, verwarmd tot hun bedrijfstemperatuur te bereiken.
Infrarood-saunamet een diepe warmte
Een infra-rood cabine met diepe warmte heeft een hoog aandeel van Een infrarood stralen die diep in de huid doordringen. Het effect van warmte plaatsvindt aan de Binnenkant van het menselijk lichaam. De Schwitzwirkung in een infra-rood cabine met diepe hitte is intens en zorgt voor een betere Entschlakung.
Door de huid in de diepte, is de infrarood-A stralen ook voor Terapiezwecke. Zorgvuldig gedoseerd diepe warmte versnelt het genezingsproces. Het infrarood licht met een diepe warmte verlicht de pijn en voordelig.. De infrarood-A stralen zal tientallen jaren, voor de behandeling in de geneeskunde gebruikt.

Een infra-rood cabine met diepe warmte kan meteen na de power-up zal in de lucht moet niet vooraf opgewarmd. Hoge kwaliteit infrarood sauna ‘ s kunt u vinden in de virtuele Infrarotkabinenmarkt.

Tip: heeft u al een bepaalde warmte cabine en zijn op zoek naar een gids. Hier vindt u handleidingen voor infrarood warmte cabines.

Comments are closed.