Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Inentingen aan huis

Gaat u op vakantie naar een land met een risico op infecties? Laat u dan inenten tegen deze infecties. Geen zin of tijd om hiervoor de deur uit te gaan? Bij Thuisvaccinatie komen ze gewoon bij u thuis voor uw inentingen. Ook als u niet precies weet welke vaccinaties u moet hebben, dan weten ze u bij Thuisvaccinatie goed te helpen.

Inenting hepatitis B

De hepatitis B vaccinatie is een belangrijk vaccin. Dit vaccin wordt aanbevolen als u langere tijd of frequent in een risicogebied verblijft, een risicovolle leeftijd of gezondheid heeft en bij risicovolle activiteiten. Zodra u een serie van drie vaccinaties heeft gehad en het bloedonderzoek is goedgekeurd, gaat men er van uit dat het vaccin u levenslange bescherming biedt tegen hepatitis B.

Thuisvaccinatie

Bij Thuisvaccinatie komen ze gewoon bij u aan huis voor de inentingen. Woont u bijvoorbeeld in Den Haag en heeft u vaccinaties Den Haag nodig? Kijk dan eens op de site en lees de informatie goed door. Er komt dan een arts bij u thuis wanneer het u uitkomt. U kunt zelf bepalen of u de vaccinaties doordeweeks of in het weekend wilt en thuis of op het werk. De vaccinaties worden meestal vergoed door de verzekeraars. Kies voor veilig en laat u inenten.

Comments are closed.