Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Incassobureau uit Veenendaal

Laatst zocht ik een incassobureau. En het liefste eentje uit Veenendaal. Dat is namelijk de plaats waar ik gevestigd zit met mijn bedrijf. Graag vertel ik in dit blogje waarom ik een incassobureau zoek en welk advocatenkantoor ik uiteindelijk gevonden heb. Mocht jij er ook een kennen waar je tevreden over bent, dan hoor ik dat graag in een reactie.

Incassobureau

De reden dat ik een incassobureau ga inschakelen is omdat ik last heb van debiteuren. Ik heb nu een aantal klanten die weigeren de factuur te betalen, terwijl ik de door hen bestelde producten netjes op tijd afgeleverd heb. Ik heb alleen nog helemaal geen ervaringen met een incassobureau. Daarom ben ik gaan zoeken op het internet naar meer informatie. En zo kwam ik op de website van Incasso Advocaten. Dit is een incassobureau uit Veenendaal. Daar las ik op de website dat ik helemaal geen kosten aan hen heb. Voor mij helemaal gratis dus! Dit vond ik alleen wel vreemd en daarom ben ik door gaan lezen. Zo kwam ik erachter dat wanneer zij een zaak winnen van de debiteur, alle kosten naar mijn klant gaan die weigert de factuur te betalen! Ideaal! Daarom besloot ik dan ook om contact met hen op te nemen.

Van Loon Incasso Advocaten

Toen ik belde naar Van Loon Incasso Advocaten, vroegen zij direct naar mijn situatie. Daarbij vertelde ik dat ik een leverancier ben van speelgoed. En dat ik enkele klanten heb die hun factuur weigeren te betalen. Het gaat niet om de grootste bedragen. Daarbij gaf de medewerker van Van Loon Incasso Advocaten direct aan dat dat voor hen geen probleem is. Ieder bedrag is bij hun incassobureau aan te geven als niet betaalde factuur. Ik heb, nadat ik bewijzen heb gestuurd naar Incasso Advocaten, van de bestellingen en het afgeleverd hebben van de producten, afgewacht op de reactie van de debiteuren. En zowaar betaalden de meesten heel erg snel!

Comments are closed.