Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Implantaten plaatsen

Het plaatsen van implantaten voor uw gebit is niet fijn. Het kan in sommige gevallen echter noodzakelijk zijn. Zeker wanneer u meerdere of alle tanden kwijt bent kan een prothese op implantaten de ideale oplossing zijn. Hoe gaat dit precies in zijn werk en hoe verloopt zo’n procedure?

Het plaatsen van implantaten
Het plaatsen van implantaten kunt u ook wel zien als het plaatsen van een kunstwortel. Deze kunstwortel bestaat uit een schroefje dat geplaatst wordt in het kaakbot. Het is vervolgens mogelijk om boven op deze implantaat een prothese te plaatsen. Dit kan er dus voor zorgen dat u weer een heel nieuw en netjes gebit krijgt. Het grootste voordeel aan het plaatsen van implantaten is dat u van de pijnlijke klachten af bent. Daarnaast zijn de implantaten enorm duurzaam en sterk. U hoeft zich dus niet druk te maken dat de implantaten los gaan zitten of iets dergelijks.

Hoe verloopt zo’n procedure?
Wanneer u implantaten nodig heeft, maakt u een afspraak bij de tandarts. Deze zal bekijken hoe uw gebit er voor staat en of u geschikt bent voor het plaatsen van implantaten. U zult vervolgens doorverwezen worden naar een implantoloog die de implantaten bij u plaatst. Neem snel een kijkje op de website om de mogelijkheden te bekijken.

Comments are closed.