Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Huur een slotenmaker voor beveiliging

Veiligheid is een gevoelig onderwerp. Daar is geen twijfel over mogelijk. Daarom moet het ook altijd met de grootst mogelijke zorg behandeld worden. Dit geldt in het bijzonder als het gaat om familie of je eigen bedrijf. Er zijn een aantal manieren waarop je de veiligheid kan waarborgen van je huis en zelfs je kantoor. Je zou bijvoorbeeld een beveiligingsadviseur kunnen inhuren.

Maar een andere optie zou kunnen zijn om een slotenmaker zoals www.locksecure.nl (Locatie Utrecht) in te huren. Dat heeft een aantal voordelen. Het is zelfs zo dat, als je een kwaliteitsslotenmaker met goede reputatie inhuurt, je dezelfde kwaliteit krijgt voor minder geld. Slotenmakers kosten duidelijk minder in vergelijking tot veiligheidsadviseurs.

Dus wat zijn de beveiligingsoplossingen die een slotenmaker je kan bieden? Om te beginnen zijn hier een aantal voorbeelden. Hoewel ze misschien makkelijk lijken, hebben deze oplossingen veel te bieden.

Getimede buitenverlichting

Een slotenmaker levert je buitenverlichting met een timer. Aan en uit zetten gaat automatisch. De lichten gaan aan wanneer het donker is en gaan uit wanneer het weer licht wordt. Dus zelfs als je op vakantie bent hoef je je geen zorgen te maken of de verlichting wel aan gaat.

Verlichting met bewegingsmelder

Deze melder gaat aan wanneer het beweging detecteert binnen het gebied wat in zijn bereikt ligt. Zo weet je wanneer iemand jouw grond opkomt. Je kunt de bewegingsmelder zelfs aansluiten aan een alarm bij jouw thuis. Ook is er de optie om de bewegingsmelder zo te configureren dat het beveiligingsbedrijf automatisch gebeld wordt als de melder iemand detecteert. Dit is vooral handig als je niet thuis bent.

Camera’s met bewegingsmelder

Deze is te vergelijken met de vorige maar hier zijn het de camera’s die de bewegingsmelder hebben. Dat betekend dat ze de beweging volgen en opnames maken van het bewegende object/ persoon. Dit is ook een prima manier om iemand aan te zien komen. Daarnaast heb je opnames van de persoon in kwestie voor het archief. Je kunt dit vervolgens gebruiken als bewijs of als aanwijzing mocht er ooit een overval of crimineel misdrijf plaatsvinden.

Veiligheidssloten en deursloten

Een slotenmaker kan een speciaal veiligheidsslot bij je thuis installeren. Dit is sowieso een goed idee of je nu in een gebied met een hoog of laag risico woont. Je kunt veiligheidssloten installeren op al je buitendeuren. Als je een kluis hebt, koop er dan ook een voor. Deze speciale veiligheidssloten zijn erg nuttig, vooral als je in een gebied woont met een hoog risico.

Ook als je gewone deursloten wilt, ben je bij de slotenmaker aan het goede adres. Je kunt aan hem advies vragen welk type het beste voor jouw behoeften en omstandigheden. Ditzelfde geldt voor dubbele en driedubbele sloten.

Voor professioneel advies op maat, ga eens langs bij een slotenmaker in Utrecht bij http://www.locksecure.nl/slotenmaker-utrecht/

Comments are closed.