Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Huren en motoren

Een motorfiets is een voertuig dat op twee, drie of zelfs  vier wielen rijd en die in het algemeen voorzien is van een verbrandingsmotor.

Hoewel motorfietsen met een kleinere cilinderinhoud volgens de nederlandse wetgeving de catorgorie “bromfiets” vallen, worden ze technisch gezien onder de motorfietsen gerekend, net als scooters, forecars, motorcarriers, tricars, tricycles, trikes, triporteurs, zijspancombinaties en soms zelf quadricycles.

De voordelen van motoren in Den Haag

  • Service
  • Kwaliteit
  • Winterstalling
  • Scherpe prijzen
  • Verzekeren van motoren

Motoren Rotterdam huren

Heeft u een rijbewijs maar nog geen motor, maar heeft u toch zo’n zin om motor te rijden? Huur dan nu zo snel mogelijk een motor in Rotterdam. Voor een scherpe en degelijke prijs kunt een motor huren die geheel rijklaar gemaakt is. Ook kunt u een helm en de bijhorende beschermende kleding huren.

Motoren Den Haag kopen

Wilt u een motor kopen en wilt u alle mogelijkheden zien qua prijzen en kwaliteitsverschillen? Wacht niet langer en neem nu direct contact met ze op. We maken een afspraak zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken en rustig kunnen bekijken wat bij u past. U bent uiteraard ook zonder afspraak welkom in onze showroom met motoren in Den Haag. Bent u geinteresseerd in 1 van de dingen hierboven, klik dan op 1 van de linkjes!

 

Comments are closed.