Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Hovenier Veenendaal verzorgt uw tuin tot in de puntjes

Wij zijn dé hovenier uit de omgeving van Veenendaal! Wij verzorgen alle benodigde werkzaamheden in uw tuin met veel plezier en deskundigheid. Tuinieren kan vaak ontspannend zijn en het helpt je om lekker in de frisse buitenlucht te zijn, maar veel mensen ontbreekt het simpelweg aan tijd om de tuin goed te onderhouden. Wij zijn als hovenier in Veenendaal gespecialiseerd in alles wat met uw tuin te maken heeft en helpen u graag met het geven van advies daar waar u dat nodig vindt. Ons team met zeer ervaren hoveniers hebben door de jaren heen allen hun eigen specialiteit ontwikkeld. Of het nu gaat om het aanleggen van een vijver, sierbestrating, ontwerpen van uw tuin of leveren van verschillende tuinaccessoires, uw hovenier in Veenendaal verzorgt het allemaal!

Een aantal van onze werkzaamheden:

  • Tuinaanleg: u heeft zelf al een ontwerp liggen, maar wilt de realisatie laten uitvoeren door professionele hoveniers. Dan bent u bij ons aan het juiste adres!
  • Tuinonderhoud: het onderhouden van de tuin is net zo belangrijk als het aanleggen ervan. Wij kunnen al het onderhoud aan uw tuin (systematisch) verzorgen en er is ook een mogelijkheid tot het afsluiten van onderhoudscontracten bij ons.
  • Bestrating: wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van elke bestratingsvorm!

Bent u op zoek naar een hovenier in Veenendaal en wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan nu contact met ons op!

Comments are closed.