Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Hovenier Hengelo is er voor uw tuin

Een ander hovenier Hengelo voor uw tuin ding dat ik geleerd van het schrijven van het boek is dat , op zeer zware kleigrond , het helpt om stro te leggen in gebieden waar regelmatig picking plaatsvindt . Aardbeien , asperges, erwten en bonen allemaal deze potstal , die vocht behoudt en voorkomt dat de bodem van steeds verdicht wanneer het wordt gelopen , evenals het behoud van het onkruid af . De meesten van ons hebben geen toegang tot stro niet hebben , maar middelgrote grof schors zal net zo goed doen . Ik heb schors mulch weerstaan ​​jaren , deels omdat ik hou niet van de look van hen en ook omdat ik was ooit verteld dat ze een perfecte schuilplaats voor taxuskever . Hier hebben we de neiging om teelaarde of zelfgemaakte compost , en soms champost gebruiken als de zelfgemaakte opraakt . Maar de schors, zoals stro , geeft een betere bescherming tegen gestamp voeten en als de chips worden behandeld in de fijnere het ziet er veel meer aanvaardbaar.
Het addertje onder het gras over bast en stro is dat, zoals zij ontleden tijdens de zomer , beroven ze de bodem van stikstof , dus je moet iets als Growmore voegen , of kippenmest pellets of , beter nog , Vitax Q4 die sporenelementen bevat . Hoewel onze bodem is licht en snel – aftappen , lijkt het proberen waard met asperges en aardbeien en de tuin ziet er ongewoon nu dat het gedaan is goed onderhouden .
Het is niet alleen het boek dat leert me nieuwe trucs . Ik was toevallig de radio in de auto . Zoeken naar Radio 4 , ik herkende Alan Titchmarsh stem op Radio Wiltshire . Hij zei dat het beste advies aan een tuinman geven dit jaar is om wat mest toe te voegen aan de tuin , omdat de zeer natte winter uit de grond veel van de goedheid zal hebben gewassen . Zelfgemaakte compost en de belasting van de mest die we krijgen van een vriendelijke boer kan niet genoeg zijn om te compenseren voor wat uitspoelt uit de grond.

Comments are closed.