Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Houten vloeren

Ben je op zoek naar een mooi nieuwe vloer? Zoek dan eens op houten vloeren Friesland. Zo kun je eenvoudig een bedrijf vinden voor het leggen van een houten vloer. Naast het leggen van houten vloeren, zijn de meeste bedrijven ook gespecialiseerd in het onderhoud en renovatie van vloeren.

Diverse soorten houten vloeren op een rijtje

Heb je al eens gedacht aan visgraat parketvloeren? Je kan kiezen voor een strakke visgraat, deze geeft de vloer een klassieke en moderne uitstraling. Maar je kan er natuurlijk ook kiezen voor een stoere visgraat. Dit geeft juist weer een hele andere uitstraling, die meer weg heeft van verouderd. Een eiken houten vloer is misschien ook een optie. Als je kiest voor een eiken vloer, dan kun kies je voor een zeer duurzaam product. Eiken vloeren kun je in heel veel variaties krijgen, van massief tot geborsteld, van gerookt tot gebleekt.

Lamel vloeren zijn vloerdelen. Bovenop een berkenhouten watervaste multiplexlaag wordt een massief houten toplaag gelijmd. Ook hier kun je weer kiezen uit verschillende variaties. Massieve vloeren zijn eigenlijk planken vloeren. Als je kiest voor een planken vloer dan is er één ding waar je rekening mee moet houden. Hoe smaller de plank des te minder werking van het hout je hebt. Je heb ruime keuzemogelijkheden. Tapis is een massief houten plank zonder groef en messing, die in alle patronen te leggen is. Denk aan bijvoorbeeld blokpatronen, punt of visgraat.

Ben je nieuwsgierig geworden kijk dan op internet via de zoekfunctie houten vloeren Friesland. Je kunt de diverse sites bezoeken en kijken wat het beste aansluit bij jouw wensen.

Comments are closed.