Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Houten vloeren prijzen

Voor houten vloeren prijzen ben ik naar de website van Bax Houthandel gegaan. Daar zag ik namelijk een heel groot overzicht met prijzen die zij hanteren voor een houten vloer. Ik ben zelf op zoek naar een vloer en bij mij nu nog aan het oriënteren met waar ik die zal gaan halen. En nu ben ik dus prijzen aan het vergelijken. Mocht jij nog andere vloerenwinkels kennen waar ze kwalitatief hoogwaardige houten vloeren verkopen voor een lage prijs, dan hoor ik dat graag in een opmerking.

Prijzen houten vloeren bij Bax

Maar nu keek ik dus naar de prijzen van houten vloeren bij Bax Houthandel. Daar moest ik eerst een keuze maken in het houtsoort. Het ging van budget lamelparket, naar visgraat vloeren en laminaat. Omdat ik de verbouwing van mijn huis al veel vind kosten, ben ik eerst gaan kijken bij het budget lamelparket. Daar las ik dat zij die houten vloeren op zodanige manier maken dat het van een veel betere kwaliteit is dan bij anderen. Laatstgenoemde maken ze namelijk met het latjes systeem. En bij Bax doe ze aan multiplex. Zo krijg je een houten vloer die kwalitatief erg hoogwaardig is. En ook de prijzen vielen mij op. Deze liggen namelijk hartstikke laag! Dat komt, zo las ik, doordat Bax Houthandel de vloeren zelf produceert. Op die manier komen er geen kosten bij van een groothandel die er nog tussen zit en het vervoer van en naar.

Bax Houthandel

Ik besloot dan ook om contact op te nemen met Bax Houthandel. Daarbij gaf ik aan dat ik geïnteresseerd ben in het budget lamelparket. De volgende dag kwam er al een medewerker langs met een voorbeeld plank. Perfect! Ook zijn ze direct de oppervlakte gaan opmeten, waar rekening mee gehouden moet worden als de houten vloer op maat wordt gemaakt.

Comments are closed.