Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

hottub voor bij u thuis in de tuin

Hoe heeft City Hotel komen te staan ​​?

City Hotel hottub voor bij u thuis kwamen samen in de late zomer van 2011 . We oorspronkelijk genaamd onszelf The Cartoon Orchestra, dan is The Southern League , maar uiteindelijk besloten om de band te vernoemen naar de infamously rauwe 19e – eeuwse hotel waar het gebouw waar nu Moon River Brewing Co op bezet Bay Street .

Niemand van ons zijn inwoners van het gebied; we allemaal hottub  naar beneden verplaatst hier afzonderlijk ongeveer drie jaar geleden , en praal en toeval gewoon een soort van elkaar gooiden ons. Na de initiële vorming van de groep , brachten we het eerste jaar spelen kleine , relatief weinig shows , het opbouwen van een collectie van materiaal en proberen om samen te werken en compromissen te sluiten met elkaar om de nul op ons geluid .

Als ik twijfel muziek is een universele taal die verbindt en brengt mensen bij elkaar, werd het sentiment gestold na een ontmoeting met de jongens van City Hotel – Cory Chambers op mandoline , Jay Rudd op banjo , Anthony Teixeira op bas en Aaron Zimmer op gitaar .

Ik zou zijn geboren op een eiland ( Puerto Rico ) , maar Savannah is mijn huis al bijna 20 jaar . In kaart brengen van mijn afkomst muzikaal kan vrij eenvoudig hottub  worden gedaan door middel van bluegrass .

Het ontwerp idee voor de banjo , een geluid dat van vitaal belang is bluegrass , wordt gebracht door middel van Afrika. De ” cuatro , ” een string gitaar gebruikt om de berg muziek af te spelen van mijn huis , werd ontworpen door hottub  de Afrikanen en autochtonen van het eiland.

Comments are closed.