Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Hottub kopen voor bij u thuis

De Starships hottub kopen hitmaker is verloofd met vriend en assistent Safaree Samuels en trekt alles uit de kast om ervoor te zorgen dat ze een extravagante ceremonie met inbegrip van ” vuurspuwers ” en “naakt performers ” op de grote dag .

Een bron zei tegen warmte magazine: ” Ze wil komen door de hottub kopen olifant , en doorweekt door te springen , ofwel in een zwembad of een hot tub voor de ceremonie .

” Ze praat vuurspuwers , naakt performers en eigenlijk het uitwisselen van geloften in de hot tub . Ze wil het tot de mooiste en meest bizarre hottub  doe van alle tijden zijn.”

Nicki overweegt gastheer van de ceremonie in haar geboorteland Caribisch gebied in een poging om haar roots te onthouden .

Een bron voegde toe: ” Nicki echt wil trouwen in het Caribisch gebied , zoals ze werd geboren in Trinidad en wil dat een deel van haar erfenis te vieren hottub  Ze praat over het huren van een prive-eiland en het hosten van een driedaags feest – ze wil het geheel. ding te zijn onvergetelijk . ”

Hoewel de trouwdag zelf is niet de meest conventionele , de 31 -jarige zangeres wil in elk beetje de blozende bruid in de traditionele zin , met een hottub  mooie jurk en klassieke make- up .

De bron verklaarde : ” Ze wil eruit zien als een traditionele bruid , met klassieke make – up en een couture jurk Wat ze doet in de jurk zal het wild deel zijn hottub . “.

Comments are closed.