Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Horecava 2014 Groot Succes

horecava-horecameubilair-den-haag

De Horecava 2014 zit er alweer op! Horecameubilair Den Haag had maar liefst 2 stands op deze drukbezochte vakbeurs in de RAI. We hebben dan ook lang naar de Horecava 2014 toegeleefd en  -gewerkt, maar nu kunnen we terugkijken op een paar succesvolle dagen, waarbij vooral de woensdag erg druk was.

Optimisme onder Horecaondernemers

Wat opviel deze keer was dat de HORECAVA een stuk drukker was dan vorig jaar en dat horeca ondernemers weer vertrouwen in de toekomst hebben. Deze trend van optimisme was duidelijk voelbaar en wij hebben veel nieuwe contacten opgedaan tijdens deze beurs.

De beurs was ingedeeld in verschillende ‘werelden’ om de bezoeker de diverse horecasectoren te laten beleven. In de wereld PUUR lag de nadruk bijvoorbeeld op duurzaam, ambachtelijk, biologisch en fairtrade. Verder waren er de werelden HOTEL, NACHTLEVEN, FASTSERVICE en de trendy wereld van INNOVEER. Natuurlijk was er van alles te beleven, zien  en proeven bij de kookdemo’s, proeflokalen en andere demonstraties.

Daarnaast werden er uiteraard weer diverse wedstrijden gehouden met prijzen als  het ‘gouden, zilveren en bronzen koksmes’ en verschillende bekers  voor nationale kampioenschappen Flairbartending en Biertappen. Ook tijdens de laatste beursdag, traditioneel ‘Studentendag’, op donderdag, waren er krachtmetingen met als hoogtepunt de wedstrijd ‘Het Lekkerste Kindermenu’, gepresenteerd door Alain Caron en sterrenchef Ron Blaauw.

2 Stands Horecameubilair Den Haag

Dit jaar hadden we ervoor gekozen 2 stands te plaatsen op de beurs; een stand voor Horecameubilair.nl en een kleinere stand voor Horecaoutlet.nl. Bezoekers konden een greep uit de collectie bekijken en even gaan zitten in onze mooie grote fauteuils, koffie drinken aan onze lange, eikenhouten stamtafel of met zijn allen op de foto gaan op onze Delfts blauwe bank!

Kortom, een zeer geslaagde HORECAVA waarbij iedereen de neus richting toekomst gekeerd heeft. Op naar HORECAVA 2015!

Comments are closed.