Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Hoger in Google kent een nieuwe tactiek

Hoger in Google komen is niet zo hele erg makkelijk en dat kun je ook niet op heel korte termijn realiseren. Althans, op de Search Engine Optimalisation kant. Dat is de ‘gratis’ kant van Google. Voordat je hoog in Google wilt komen moeten er een aantal zaken goed op elkaar afgestemd zijn. In het volgende gedeelte worden hiervan bepaalde zaken uitgelicht.

Wat is handig?

Enkele zaken die te maken hebben met uw positie in Google zijn onder andere de URL, de metadescription, de tekst en het aantal links. Dat laatste wordt ook wel linkbuilding genoemd binnen deze branche. Linkbuilding wordt dan ook gezien als een erg belangrijk onderdeel van zoekmachine optimalisatie. Het houdt in dat jij er website a naar website b gaat linken en andersom weer terug. Dit gebeurt ook met website a en c, a en d en a en e. Hierdoor bouw je langzaam aan een ‘spinnenweb’ van links die ervoor zorgen dat de zoekmachines in Nederland ‘denken’ dat jou website belangrijker wordt. Dit kan ook aan de hand van het schrijven van blog met daarbij de link naar de juiste landingspagina!

Bovenaan bij Google

Voordat je bovenaan staat in Google moet er dus een heel proces voorafgaan, maar dat gaat weinig uit maken wanneer je je eigen omzet ziet verhogen of zelfs ziet verdubbelen. Interesse? Klik eens op de kop van deze alinea.

Comments are closed.