Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Hoeveel kost plastische chirurgie?

Plastische chirurgie, het wordt ook wel eens beschrijven als “aan jezelf laten sleutelen”. Plastische chirurgie is een verzamelterm voor operaties waarbij het doel is het uiterlijk te veranderen. Vroeger was het iets dat vooral bekende mensen zoals acteurs of modellen lieten doen, dan verschenen ze plots met een nieuwe neus of grotere borsten op de rode loper. Tegenwoordig is het helemaal niet meer ongewoon dat een vriendin of kennis een borstvergroting of neuscorrectie laat doen. Het taboe is dus aan het verdwijnen en mensen schamen zich niet om erover te praten of hun nieuwe uiterlijk te tonen.

Dat is al één rem die wegvalt. Toch is er nog een belangrijk aspect dat mensen tegenhoudt om een operatie te ondergaan, dat is de prijs van de ingrepen. Plastische chirurgie is minder hoog geprijsd als vroeger, maar het blijft toch niet al te goedkoop. Hier vergelijken we de prijzen van de twee populairste plastische ingrepen: een liposuctie en een borstvergroting. Natuurlijk zijn de prijzen in dit artikel slechts een indicatie, de prijzen kunnen wat verschillen bij verschillende klinieken.

Een liposuctie kan op verschillende plaatsen van het lichaam gedaan worden zoals de buik, love handles, benen of bovenbenen. De liposuctie prijs is afhankelijk van de zone die behandeld wordt. De zones zijn afhankelijk van het verpercentage en de lichaamsbouw. Voor een kleine zone betaal je ongeveer 850 euro en voor een grote zone is dat 2.250 euro.

De borstvergroting prijs hangt ook af van de grootte van de ingreep en de soort implantaten die gebruikt worden. Toch kunnen we een goede indicatie geven van de prijzen. Een borstvergroting met implantaten van een gemiddelde prijs zal ongeveer 2.250 euro kosten. De prijs wordt hoger bij variatie in grootte en soort van de implantaten. De prijzen kunnen stijgen tot 4.300 euro voor een grote borstvergroting inclusief borstlift.

Comments are closed.