Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Hoe werkt popcorn time

Dit is niet de eerste keer dat Popcorn Time oproept in een browser, maar ik moet toegeven dat deze keer is het project online. Het gebruik ervan is natuurlijk illegaal, maar het lijkt erop dat ervaring een succes in plaats dus het levert wat het belooft. Hoe werkt het? Wat zijn de risico’s voor de gebruikers? Welke toekomst voor dit soort software? TopStreaming verteld. 

Geen introductie Popcorn Time , de “nachtmerrie Hollywood en Netflix.” Na het mislukken van haar versie “.io”, de software wilde richting veranderd. Vooral omdat de concurrentie van kleine broertje ”  Stremio  ” behandeld een fatale klap voor deze tool. De ”  Butter  “, die de dag zou zien vertoonde nog steeds geen tekenen van leven. Daarom hebben de ontwikkelaars zich tot een online versie van de software:  Popcorntime-online.io . Maar om het te gebruiken, zal het voornamelijk gebruik Torrents-Time .

POPCORN TIME: HOE WERKT HET?

Torrents Tijd is eigenlijk de software om de bestanden die door de site te lezen Popcorntime-online.io . Beschikbaar voor nu alleen op Windows, het downloaden kunt u alle video’s beschikbaar op popcorn tijd online bekijken. Deze software stelt gebruikers in staat om de bestanden te downloaden en te spelen in de torrents met één klik. Er is geen noodzaak om te downloaden en installeren van een aparte BitTorrent-client te downloaden en openen van een torrent, of downloaden van bestanden.

Ga naar Time torrents, de software downloaden en installeren. Verder kunnen alle op popcorn time-bestanden online worden afgespeeld. En kers op de taart Torrents-Time biedt om bestanden met een reeds geïntegreerde VPN, lees Anonymous VPN (het zal dan volstaan ​​om te registreren).

Bron: http://popcorntimedownload.nl/

Comments are closed.