Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Hoe kom ik van mijn niet geschikt gevonden auto voertuig af?

Als je van jouw auto af moet dan zit daar geen extra werk achter zoals bijvoorbeeld een vergunning aanvragen. Je kunt gewoon contact opnemen met een autosloop en dan vragen of zij jouw auto over willen nemen zodat ze dat ze het vervoersmiddel kunnen slopen. Je krijgt vaak ook nog een vergoeding voor de auto die je bij hen aanbiedt. In de meest gunstige gevallen zal je een bedrag van een paar honderd euro krijgen voor de auto die je te sloop aanbiedt.

Hoe kun je een geschikte autosloperij vinden?

Je kunt daarvoor het beste terecht op het internet waar op je Google gericht kunt zoeken naar een autosloperij bij jouw in de omgeving zoals in Den Haag of in Rotterdam. Je kunt ook het telefoonboek gebruiken om een geschikte sloperij voor jouw auto te vinden en zo rechtstreeks met de autoslopers in contact te komen.


Welke service wordt er verleend bij het ophalen van jouw sloopwagen?

De auto is niet meer geschikt om mee over de openbare weg heen te rijden en daarom begint de dienst van de autosloper al bij het ophalen van de auto die geschikt is om naar de sloop gebracht te worden.

Voordat de auto weggebracht wordt ontvang je ook het vrijwaringbewijs waarmee je de verzekering en de wegenbelasting stop kunt zetten. En je kan dus ook zoals al eerder verteld misschien nog enkele honderden euro’s voor jouw auto krijgen. En je bent dan ook nog eens verzekerd van een goede opruiming van de auto.

Comments are closed.