Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Hoe kan je verkeer naar je website stimuleren?

Er zijn verschillende middelen waardoor je er kan voor zorgen dat er meer verkeer gegenereerd word naar je website.   Je kan leads genereren door middel van  SEO en SEA toe te passen zodat je hoger terug te vinden bent in zoekmachines.  Wij raden je aan om je te fixeren op google omdat deze veruit de meest populaire zoekmachine is die men gebruikt.

SEO of zoekmachineoptimalisatie kan je beschrijven als alle activiteiten die men uitvoert zodat je website zo hoog mogelijk scoort in zoekresultaten  van Google op voor jou site relevante zoekwoorden.  Hier kan je als bedrijf zeer veel voordeel uithalen omdat je hier niets voor moet  betalen dit is volledig gratis. Hier kruipt wel veel tijd in maar ene keer als je hoog scoort op de zoekwoorden die voor jou bedrijf belangrijk zijn haal je hier veel voordeel uit.   Het is zeer belangrijk om  op de eerste pagina te staan van Google,  het grootste deel van de mensen scrollen nog niet eens naar onder op de pagina en 90%  van de surfers kijkt zelfs niet eens naar de 2de pagina op google.  Daardoor is het zeer belangrijk om een optimale SEO te hebben omdat je simpelweg klanten aan je concurrentie verliest omdat zij hoger staan in google terwijl zij geen betere producten  aanbieden dan jou. Daarom kan je ook altijd  SEO uitbesteden aan externe bedrijven die het voor jou doen voor optimalisatie hiervan.

SEA of zoekmachinemarketing  is dat men betaald voor een positie te hebben  helemaal vanboven bij bepaalde zoekwoorden die relevant zijn voor jou website.  Deze is niet gratis gelijk SEO maar het doel hiervan is wel hetzelfde. Men betaald niet om hier een bepaalde duur te staan maar om de aantal personen die effectief klikken op de advertisement.  Bij google noemt men dit Google AdWords. Net als bij SEO kan je het adwords beheer uitbesteden aan externe bedrijven.

 

 

 

Comments are closed.