Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Hoe creëer je een mooie galerie muur?

Een trend die nu heel veel voorkomt is de galerie muur, hierbij worden alle stukken waar je mee wilt pronken bij elkaar geplaatst. Deze manier is zeer simpel, maar zeker weten wel effectief en efficiënt aangezien je er in een korte tijd een saaie, ongezellige ruimte mee op kunt frissen. Je kunt gaan voor veel verschillende kleurtjes bij elkaar, een familie aan kleuren of kiezen voor zwart en wit. Eigenlijk kan alles, zolang jij het maar mooi vindt natuurlijk. Maar het is wel van belang dat je een plan maakt voordat je begint met boren. Door een plan op te stellen, weet je zeker dat je tevreden zal zijn met het resultaat wat je krijgt. Wij geven je een aantal tips met hoe je het beste een galerie muur kunt creëren waardoor je zeker weet dat je tevreden zal zijn met jouw eigen, persoonlijke galerie muur.

 

Tip een : gebruik verschillende vormen en formaten

Door voor verschillende vormen en formaten te kiezen, creëer je een speels effect op de muur. Begin met een of twee grotere stukken en werk daaromheen met grotere stukken. Op deze manier creëer je een soort balans in het geheel.

 

Tip twee : bedenk eerst de lay-out

Dit is waarschijnlijk echt de belangrijkste tip die we je willen geven. Bedenk waar je waar je wat gaat hangen vóórdat je gaat boren! Een slimme manier om te plannen waar je wat gaat hangen, is door de formaten van de lijsten uit te knippen uit papier. Hier kan jij bijvoorbeeld bakpapier voor gebruiken of een aantal a4 bladen aan elkaar te plakken en bij te knippen. Plak deze met tape aan de muur en vind jouw perfecte lay-out.

 

Tip drie : schone ondergrond

Zorg dat je de muren schoonmaakt, hetzelfde geldt voor voegen schoonmaken en de badkamertegels schoonmaken voordat je gaat boren.

Comments are closed.