Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Het schuren van uw parketvloeren

Ik heb net een nieuwe parketvloer. Deze heb ik aangeschaft bij Maerssens Vloerenhuys. Omdat ik graag lang wil blijven genieten van een mooie vloer zonder slijtage heb ik Maerssens Vloerenhuys ook ingeschakeld om mijn parketvloer te schuren. Mijn parketvloer schuren wil ik liever niet zelf doen, dit is omdat ik er niet veel verstand van heb en zo mijn vloer kan beschadigen. Ik heb de vloer net niet en het zou zonde zijn als er al zo snel heuvels en kuilen in zouden komen. Wel vertrouw ik mijn vloer toe aan een van de vakmannen van Maerssens Vloerenhuys. Door ervaring en goed scholing weet ik dat mijn vloer op deze manier een lange tijd mooi blijft zonder veel slijtage.

Ook traprenovatie bij Maerssens Vloerenhuys

Niet alleen voor al uw vloeren of onderhoud van uw vloer kunt u terecht bij Maerssens Vloerenhuys. Ook voor traprenovatie bent u bij Maerssens Vloerenhuys aan het juiste adres. Dit kan gaan om puur de treden, om de complete trap maar zelfs het schilderwerk kan door Maerssens Vloerenhuys worden verzorgt.

Voor meer informatie over Maerssens Vloerenhuys bijvoorbeeld de tarieven van de vloeren, de al afgeronde projecten of een offerte kunt u terecht op de website. Voor onduidelijkheden of vragen kunt u telefonisch contact opnemen met een van de medewerkers.

Comments are closed.