Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Het najaar komt er weer aan

Het wordt alweer kouder. Je vakantiedagen heb je voorlopig ook weer even gehad, dus waarschijnlijk moet je weer wachten tot de feestdagen voordat je weer wat vrije tijd hebt.

Je zal dus de schouders eronder moeten zetten, maar soms gaat dat niet zo makkelijk want in het najaar krijgen veel mensen last van klachten, zoals vervelende loopneuzen, eindeloos niezen of misschien zelfs wel griep. Je probeert natuurlijk op je Now foods eten te letten, maar soms kun je daar ook niet alles uit halen en ziek worden kun je helaas nooit helemaal voorkomen.

Hoe kun je er dan voor zorgen dat je je toch zo goed mogelijk voelt zonder dat je er daarvoor hele rare dingen hoeft te doen? Een Jarrow formulas voedingssupplement kan dan uitkomst bieden. Het is namelijk zo dat de synthetische stoffen uit de voedingssupplementen makkelijker door het lichaam worden opgenomen dan dezelfde stoffen uit natuurlijke bronnen, dus uit je eten en drinken. Als je het uit natuurlijke bron kunt binnenkrijgen, dan is dat natuurlijk altijd makkelijker dan dat je voedingssupplementen daarvoor nodig. maar voor sommige mensen is het lastig de juiste stoffen uit hun voeding te halen of gewoonweg omdat zij niet genoeg van deze voedingstoffen consumeren. Dat geldt bijvoorbeeld voor mensen die geen vette vis eten of lusten, want hier zitten essentiƫle omega vetten in die we niet uit andere voedingsmiddelen kunnen halen. Maar ook bijvoorbeeld mensen die helemaal geen dierlijke producten eten, kunnen daar problemen mee te ontwikkelen. Heel veel vitaminen zijn ook prima uit andere voedingsmiddelen te halen, maar bijvoorbeeld vitamine D kan men echt alleen uit dierlijke producten halen, of uit zonlicht. Maar ook zonlicht is natuurlijk niet altijd even rijkelijk aanwezig in Nederland. Daarom kan het nuttig om eens te bekijken of het voor jou ook nut heeft om te kijken of je je vitamine D aanmaak een beetje moet stimuleren.

Comments are closed.