Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Het gebruik van lichtere kleuren

Niet iedere Nederlander woont in een groot huis. Een groot huis wilt niet altijd zeggen dat de kamers altijd even mooi zijn ingericht, want zelf vind ik persoonlijk altijd een kleinere kamer leuker om in te richten. Ik ben namelijk een binnenhuisarchitect, en ik word vaak ingehuurd voor het inrichten van woonkamers bij mensen. Zelf maak ik veelvuldig gebruik van het Deense merk Bloomingville bij het inrichten. Een product dat romantiek en robuustheid uitstraalt. Iets wat ik bij al mijn inrichtingen graag naar voor laat komen.

Het gebruik van lichte kleuren

Een tip wat ik altijd mensen mee kan geven die een iets kleinere woonkamer willen inrichten, is dat zij altijd gebruik moeten maken van lichtere kleuren. Lichtere kleuren zorgen er namelijk voor dat er ruimte gecreƫerd wordt in uw woonkamer, en dit zorgt ervoor dat uw woonkamer er groter uit ziet voor het oog. Donkere kleuren maken de kamer daartegenover weer wat knusser, wat persoonlijk ook heel fijn kan zijn voor de persoon. Maar als u dus op zoek bent naar ruimte in uw knusse woonkamer, dan is het dus aan te raden om lichtere kleuren te gebruiken.

Wil jij meer weten over inrichting of meer over het Deense merk Bloomingville? Neem dan eens een kijkje op de Bloomingville webshop!

Comments are closed.