Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Het bruidsboeket

Wanneer je gaat trouwen wil je natuurlijk graag een mooi bruidsboeket die past bij de bruiloft maar waarop moet je eigenlijk letten bij het maken van bruidsboeketten?

Ten eerste is het zo dat het bruidsboeket eigenlijk hoort bij de etiquette van de bruiloft. Vroeger was het namelijk zo dat het bruidsboeket een geschenk van de bruidegom aan de bruid was, die hij haar gaf wanneer hij haar op hun huwelijksdag op kwam halen. Een erg romantische traditie is het dus van oorsprong. Ik kan me voorstellen dat sommige vrouwen bang zijn dat ze niet het juiste bruidsboeket van hun vriend krijgen, maar daarvoor is een oplossing, namelijk dat je foto’s laat zien van mooie bruidsboeketten zodat hij een beetje een idee heeft van wat jij echt mooi vindt.

Bijpassende kleur

De gekozen bloemen moeten natuurlijk wel bij de kleur van de jurk passen zodat het niet vloekt. Het is daarom misschien handig om een stukje stof van je jurk mee te nemen zodat je er zeker van kunt zijn dat de kleuren bij elkaar passen.

Figuur

Ook doen bruidsboeketten wonderen voor je figuur, iets waar veel mensen niet over nadenken. Het is namelijk zodat als je volumtieus bent, een groot, rond bruidsboeket enorm elegant zijn. Het geldt natuurlijk andersom als je slank bent.

Ook als je op zoek bent naar prachtige bruidstaarten waarvan jij en je echtgenoot enorm van kunnen genieten helpen wij graag!

Comments are closed.