Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Herstelling en onderhoud toegangspoort

Een toegangspoort is bij veel firma’s een belangrijk onderdeel van de bedrijfsprocessen. Om bedrijfsprocessen te waarborgen is het belangrijk dat storingen aan een toegangspoort zo snel mogelijk opgelost worden. De techniekers van ROMASS Business zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar bereikbaar voor het aanmelden van een herstelling. Om de kans op problemen met een toegangspoort te verkleinen kunt u uw toegangspoorten jaarlijks laten keuren en onderhouden door een gecertificeerde technieker.

Toegangspoort herstellen

Toegangspoorten worden bij veel firma’s intensief gebruikt waardoor er slijtage kan ontstaan. Slijtage is een belangrijke factor die ervoor kan zorgen dat een toegangspoort niet goed meer kan functioneren. Hierbij kan gedacht worden aan het breken van materiaal, scheef staan en het niet goed meer sluiten van de poorten. Naast de onderdelen kunnen ook elektrische systemen door slijtage minder goed gaan functioneren. Denkend aan niet goed werkende motoren, afstandsbedieningen en beveiligingssystemen. De techniekers van ROMASS Business zijn professioneel opgeleid waardoor ze alle problemen met een toegangspoort kunnen oplossen. Tijdens het herstellen van de installatie wordt er allereerst achterhaald wat het probleem veroorzaak. Zodra dit duidelijk is gaat de technieker aan de slag om het probleem op te lossen. Defecte onderdelen kunnen direct op locatie vervangen worden dankzij ons uitgebreid assortiment van reserve onderdelen.

Onderhoud toegangspoort

Om te voorkomen dat er problemen ontstaan met een toegangspoort is het van belang om dit tijdig aan te pakken. Dit kan door jaarlijks onderhoud en keuring uit te laten voeren. Jaarlijks onderhoud zorgt ervoor dat poorten in topconditie blijven waardoor firma’s effectief kunnen blijven opereren en de veiligheid van uw bedrijfspand wordt gegarandeerd. Daarnaast is het wettelijk verplicht om industriële installaties zoals toegangspoorten en industriepoorten jaarlijks te laten keuren en onderhouden door een gecertificeerde technieker. De Europese wetgeving heeft onderhoud wettelijk verplicht om de veiligheid van personen te kunnen waarborgen. De techniekers van ROMASS Business zijn professioneel opgeleid en keuren en onderhouden industriële installaties volgens de wettelijke eisen. Tijdens een onderhoudsbeurt wordt de toegangspoort gecontroleerd of deze voldoet aan de wettelijke eisen en worden de onderdelen onderhouden zodat de poort weer optimaal kan functioneren.

Bij ROMASS Business kunt u een serviceovereenkomst afsluiten welke perfect aansluit op de eisen en wensen van uw organisatie. Met een serviceovereenkomst ontvangt u jaarlijks een onderhoudsbeurt en keuring volgens de wettelijke normen uitgevoerd door een VCA-gecertificeerde technieker. Daarnaast kunt u gebruik maken van onze 24/7 storingsdienst. Indien u een kritische storing heeft staat er binnen 2 uur een technieker op locatie om het probleem op te lossen.

Voor meer informatie en details over onze pakketten kunt u terecht op onze website. U kunt ook een vrijblijvende offerte aanvragen voor een serviceovereenkomst.

Comments are closed.