Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Heren Parfum, Dames Parfum

Voor een Heren parfum of damesparfum betaal je in de speciaalzaak al vlug  minimum 60 euro. En dan heb je nog niet eens een parfum aangekocht, maar een eau de parfum. Dit betekent dat er minder parfumconcentraat in het flesje zit en dat de heren parfum minder lang zal ruiken. In de handel zijn ECHTE parfums bijna niet te verkrijgen omdat een flesje al gauw 100 euro zou gaan kosten en dit is voor vele mensen niet haalbaar.

 

Van waar die ontzettend dure prijzen?

 

Wellicht zul je op de televisie al prachtige reclames hebben gezien met mooie mensen(meestal een acteur of actrice) die een bepaald heren parfum aanprijzen. Schitterende reclames die jammer genoeg ook heel veel geld kosten. De prijs van die reclames wordt aan de klant doorgerekend. U betaalt dus voor een deel die dure reclamecampagnes mee. Dus op die manier worden de prijzen natuurlijk op kunstmatige wijze de hoogte ingejaagd. En zo betaal je al gauw 10 maal het normale bedrag van wat de parfum kost.

 

Maar goed, ik kan u vandaag helpen om slechts een fractie te betalen van dit bedrag. Ontzettend veel besparen en de keuze krijgen uit tientallen verschillende heren parfums. U hoeft nergens naartoe(wat een gemak) en u krijgt de top 10 parfums zomaar in uw schoot geworpen voor dumpprijzen. Voor de heren is dit schitterend nieuws want geurtjes testen in de winkel is nu eenmaal niet één van hun favoriete bezigheden. Voor de dames die dit lezen, ook voor jullie heb ik een selectie van de allerbeste damesparfum.

Bovendien spreek ik over echte parfums, dus met een parfumconcentratie die hoger ligt dan wat u in de speciaalzaak aankoopt. Zo ruikt u lekker voor een langere tijd.

 

Heren parfum of damesparfum nodig? Of beiden? Maakt niet uit zolang u een pak minder kunt betalen voor kwaliteit.

Comments are closed.