Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Heeft u last van haarproblemen of haartuival door stress, Alopecia of chemotherapie?

Voor sommige mensen is het haaruitval erfelijk bepaald een worden ze op vrij vroege leeftijd al kaal. Andere mensen hebben een vorm van Alopecia. Dit kan betekenen dat ze misschien een of meerdere kale plekken op hun hoofd krijgen of zelfs volledig kaal worden. En bij verschillende vormen van kanker is een chemotherapie vaak noodzakelijk en dit heeft in de meeste gevallen haaruitval als gevolg. Wat de reden ook is, voor iedereen kan het dragen van een haarwerk, pruik of haarstukje voor een verlichting zorgen. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over uw uiterlijk en onzeker te zijn. Het dragen van een professioneel en goed passend haarwerk zorgt in de meeste gevallen dat mensen weer vrolijk en zelfverzekerd over straat kunnen.

Echt haar gaat boven een synthetisch haarwerk

Hoewel er helemaal niks mis is met het dragen van een synthetisch haarwerk gaat de voorkeur bij de meeste mensen toch uit naar het dragen van een haarwerk dat gemaakt is van echt haar. Een van de voordelen van echt haar is dat het veel steviger is en het zich ook veel makkelijker laat stylen.

Ook kunt u gewoon uw dagelijkse activiteiten blijven ondernemen. Denk aan sporten en zwemmen. Een Europees haarwerk is topkwaliteit en het valt en draagt mooier dan syntetisch haar.

Vraag advies aan haarwerkspecialisten

Wilt u meer informatie over haarstukjes, sjaals, pruiken of Europees haar? Neem dan eens contact op met Inkx Haarwerken in Heemskerk. Deze vakmensen zijn al jarenlang gespecialiseerd in het maken van haarwerken en geven u daarbij persoonlijk advies. Naast haarwerk bieden ze ook diverse behandelingen en zijn er specialismen die ervoor kunnen zorgen dat u bij haaruitval uw oude haar weer (gedeeltelijk) terugkrijgt. Neem eens vrijblijvend contact op met de specialisten van Inkx.

Comments are closed.