Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Harms & Bakx jouw hypotheekadviseur

We hebben allemaal ons eigen talent. Wanneer het woord “financiën” niet voorkomt op jouw lijst van sterke kanten, kunnen wij je helpen: als financieel adviseur op het gebied van verzekeringen, maar ook als hypotheekadviseur.

Een huis kopen is (in)spannend

De aankoop van een huis is al spannend genoeg zonder het hoofd te breken over alle financiële ins and outs. Overweeg je een huis te kopen of wil je je hypotheek oversluiten, dan is Harms & Bakx dé hypotheekadviseur voor jou. Want het geven van hypotheekadvies is “ons ding”, zodat we jou kunnen ontzorgen. Dan kun jij je alvast bezighouden met de inrichting van jouw droomhuis.

Gunstig hypotheekadvies

Als hypotheekadviseur weten wij waar je op moet letten bij het af- en oversluiten van een hypotheek. We hebben een indrukwekkende lijst van 33 geldverstrekkers verzameld, waarmee we een samenwerkingsovereenkomst hebben. Hierdoor kunnen we ons hypotheekadvies aan jou baseren op de beste hypotheek tegen de meest gunstige prijs.

Persoonlijk tintje

Wij bieden klantenadvies met een informele insteek. Zo komen we ook bij je thuis, als jij dat prettig vindt. Wij vinden dat een hypotheekadviseur met de tijd moet meegaan en dus kunnen we ons hypotheekadvies geven op de manier die jij wenst. En omdat Harms & Bakx met “maar” twee hypotheekadviseurs werkt, zul je merken dat je al snel vertrouwd raakt met ons gezicht en onze aanpak.

Meer weten?

We nodigen je graag uit om eens bij ons langs te komen voor een vrijblijvende kennismaking. Op onze website kun je meer lezen over je toekomstige hypotheekadviseur. Je kunt voor meer informatie over hypotheekadvies of verzekeringen ook ons contactformulier invullen. We nemen dan graag contact met je op voor een afspraak.

Comments are closed.