Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Halfverharding toepassingen voor o.a. Wandel- en fietspaden

Nobre Cal wordt gebruikt als halfverharding van wandel- en fietspaden in bijvoorbeeld parken, natuurgebieden, golfbanen en begraafplaatsen.

Deze wordt gewonnen op kleur en haar unieke samenstelling in korrelopbouw. Hierdoor is een duurzaam product ontstaan dat snel en dus kostenbesparend- kan worden aangelegd.
Indien het halfverharding product met zorg is aangebracht, dan vormt zich een ijzersterke toplaag die jarenlang onderhoudsarm gebruikt kan worden. Nobre Cál halfverharding wordt onder zeer strenge kwaliteitseisen verkocht. Uniek aan Nobrecal halfverharding is dat het alleen met de juiste vochtverhouding voor verwerking afgeleverd wordt.

Circa 140.000 m2 Nobrecal® reeds in Nederland aangelegd.

Nobre Cal halfverharding is 100% natuurlijk en recyclebaar zonder enige toevoegingen, hiermee past het product perfect in deze tijd van duurzaam bouwen.

Halfverharding specificaties – onderhoudsarm en milieuvriendelijk

Nobre cál is ten opzicht van andere halfverhardingen onderhoudsarm. Indien Nobre cál slijtageplekken begint te vertonen dan is dat eenvoudig te repareren. Naast de natuurlijke eigenschappen die Nobre cál halfverharding al duurzaam maakt is door de eenvoudige wijze van reparatie de levensduur zeker voor een lange reeks van jaren te garanderen.

Voordelen van Nobre Cál halfverharding:

• Milieuvriendelijk
• Aanleg van maximaal 6 – 7 cm, dus kostenbesparend
• Aanleg op bestaande paden mogelijk
• Natuurlijke zachte kleur
• 100% natuurlijk
• Het heeft een zeer hoge verharding

Technische specificaties:

Gemiddelde samenstelling:
Calciumcarbonaat (CaCO³) 98.1%
Magnesiumcarbonaat (MgCO³) 0.8%
Vochtgehalte 0.7%

Comments are closed.