Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Haal meer uit uzelf en anderen met goed leiderschap

Wilt u meer resultaten uit uzelf en andere in uw omgeving halen? Meer kracht en vertrouwen is te realiseren met het geven van goed leiderschap. Als u durft te investeren in uw persoonlijke ontwikkeling dan krijgt u meer gevoel van rust, vitaliteit en bent u beter in staat uzelf en anderen intrinsiek te motiveren.

Leiderschap terug naar de basis

Dat is wat wij u willen leren tijdens het trainingsprogramma van People Unlimited. U ervaart tijdens het Mastering your excellence programma de essentie van wie u in essentie bent. Daarnaast leert u hoe u meer controle over uzelf en uw leven kunt krijgen en hoe u een intelligente houding kunt geven met effectieve communicatie. Succesvolle leiders zijn instaat zichzelf te bestuderen en doorgronden. Alleen dan zijn zij in staat andere te begrijpen en intrinsiek te motiveren. Na het volgen van het Mastering your Excellence programma vergroot u uw sociale invloed en organisatievermogen om uw persoonlijke én gemeenschappelijke doelen, sneller en makkelijker te realiseren. U werkt tijdens het trainingsprogramma aan het vergroten van uw zelfbewustzijn en het versterken van uw identiteit.

Een team kan enkel veranderen als uzelf en collega’s in uw omgeving durven te veranderen. Een team of organisatie kan excelleren als als uzelf en

Leiderschap geven

People Unlimited helpt mensen en organisaties bij het verwezenlijken en overtreffen van (commerciële) doelen in een toenemend uitdagende samenleving.

uw collega’s durven te veranderen. Daar is absoluut lef voor nodig waarbij imago en zelfbeeld een grote rol spelen. Wij begeleiden deelnemers van het programma bij het herkennen en overbruggen van het gat tussen visie en realiteit. Inmiddels hebben dan ook veel (grote) organisaties met succes gebruik gemaakt van het ‘Mastering your Ecellence‘ programma.

 

Comments are closed.