Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Graszoden en gazon

Graszoden, ze zijn gemakkelijk aan te leggen, laag in prijs en tevens een enorme toevoeging aan uw tuin. Er zijn helaas nog veel mensen die niet afweten van het bestaan van graszoden. En dat terwijl het zo gemakkelijk is om uw eigen gazonnetje te creëren in de tuin.

Eigen gazon

Hoe lekker is het, als u in de zomer kunt genieten van uw eigen groene gazonnetje? De kinderen kunnen er op spelen, de barbecue kan er op worden geplaatst en ook het opblaasbare zwembad kan terecht op de graszoden. Wanneer u van plan bent om een eigen gazon te maken in de tuin is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de verschillende soorten graszoden.

Speelgazon

Wilt u graszoden kopen? Dan is het eerst belangrijk om goed na te denken over hoeveel u het gazon gaat gebruiken. Op basis daar van kan er worden gekeken welke soort graszoden geschikt zijn voor uw tuin. Speelgazon is een voorbeeld van zo’n soort graszoden. Dit gras is speciaal gekweekt waar door het enorm sterk en stevig is. Dit heeft onder andere te maken met het feit dat het zonder netten gekweekt wordt. Dit zorgt voor nog meer stevigheid en sterkte. Wilt u intensief gebruik maken van het gras? Dan is een speelgazon het ideale gazon voor uw tuin.

Siergazon

Siergazon is de tweede soort graszoden. Deze soort is ook enorm sterk, maar kan helaas iets minder goed tegen een stootje dan het speelgazon. Wanneer u geen intensief gebruik wilt gaan maken van het gras, dan is een siergazon een optie voor u.

Comments are closed.