Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Grasmatten of graszoden kopen

Bent u op zoek naar grasmatten of graszoden? Bij Boelens bent u aan het juiste adres. Wij verkopen grasmatten vanaf € 1,50 per vierkante meter. En bestelt u de grasmatten vandaag? Dan kunnen we ze in de meeste gevallen de volgende dag al bezorgen!

Waarom onze grasmatten de beste keuze zijn

Onze grasmatten en graszoden zijn altijd vers, ze worden maximaal 24 uur van te voren gesneden zodat u profiteert van het beste resultaat. Bij het telen maken we geen gebruik van netten. Wij geven het gras liever van nature de tijd om stevigheid op te bouwen. De graszoden die wij leveren hebben minimaal een jaar op ons land gelegen. We zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 07:00 ’s ochtends tot 21:00 uur ’s avonds. Dus als u een vraag heeft, kunt u altijd bij ons terecht.

Onze prijs voor grasmatten

We verkopen drie verschillende soorten grasmatten. Zie voor meer informatie onze website. Omdat we zo transparant mogelijk willen werken hebben we een online rekentool voor u gemaakt. Hier kunt u opgeven welk type grasmat u wilt hebben en voor hoeveel vierkante meter. U krijgt direct een prijs te zien. En gaat u akkoord? Bevestig het formulier met uw adresgegevens en u krijgt de grasmatten binnen no-time thuisbezorgd.

Comments are closed.