Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Goedkope anti-inbraak tips

Het wordt hoog tijd dat u uw woning gaat voorzien van wat extra beveiligingssloten. U heeft in de krant zoveel gelezen over woninginbraken! Dat zal u niet overkomen, hoopt u. Goed nieuws! Bij ons bent u aan het juiste adres voor betrouwbaar advies en gedegen installatie van al uw sloten en hang- en sluitwerk. Niet alleen helpen we u uit de brand als u voor een gesloten deur staat als u uw sleutels verloren bent, maar ook op het gebied van inbraakpreventie staan we graag voor u klaar.

Kerntrekken, Bulgaarse methode….

Inbrekers worden steeds creatiever als het gaat om inbreken. Voorheen openden ze uw voordeur door te flipperen, pasje ertussen en voila, uw voordeur was geopend. Tegenwoordig hebben veel mensen betere sloten, waardoor inbrekers hun werkwijze veranderd hebben. Een veel gebruikte methode is tegenwoordig de Bulgaarse methode, ook wel kerntrekken genoemd. Ze draaien een schroef in uw cilinder en met een tang, of met een speciaal daarvoor ontworpen apparaat trekken ze in een wip uw cilinder uit het slot. Snel, geruisloos en goedkoop.

Goed nieuws!

U kunt zich op eenvoudige wijze beschermen tegen deze methode van inbreken door uw sloten te vervangen door veiligheidssloten met kerntrekbeveiliging. Ook is het mogelijk om op sommige sloten kerntrekrozetten te plaatsen. Vanzelfsprekend informeert slotenmaker Amsterdam Zuid u hier graag over!

Over het hoofd gezien…

Veel mensen staan er niet bij stil dat ook ramen beveiligd kunnen worden. Anti inbraakstrips kunnen ook op ramen bevestigd worden en er zijn allerlei modellen raamsloten, waarmee u uw ramen beschermd tegen ongewenste indringers. Vergeet vooral uw ramen niet te beveiligen, zeker niet als u naast uw toegangsdeuren ramen heeft. Als u uw deur goed beveiligd, maar uw ramen niet, dan dringen inbrekers nog op kinderlijk eenvoudige manier uw woning binnen.

Advies op maat

Bel ons voor een adviesgesprek op het moment dat het u uitkomt. Vanzelfsprekend is dit geheel gratis en vrijblijvend.

Comments are closed.