Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Goedgekeurd, door arts van UWV en nu? Loopbaanbegeleiding helpt.

Je bent (gedeeltelijk) goedgekeurd door de arts van het UWV. Dat kan een goed teken zijn maar dat hoeft lang niet altijd het geval te zijn. Vaak voelen mensen zich nog niet (helemaal) in staat om te gaan werken. Je kan boos zijn over de beslissing of juist opgelucht. Hoe het ook zij; je zal werk van werk moeten gaan maken. Dat is sowieso niet makkelijk, laat staan wanneer je een arbeidsongeschiktheidsachtergrond hebt. Wie zit er op jou te wachten? Een veel voorkomende gedachte en niet onlogisch. Daarom is het nog meer dan anders belangrijk hulp te zoeken in de vorm van loopbaanbegeleiding. Er moet namelijk veel gebeuren en om dat allemaal alleen te doen, problemen op te lossen en overtuigingen te beslechten, is welhaast ondoenlijk. Gelukkig zijn er mensen die op dit gebied gespecialiseerd zijn. Zij kunnen je echt helpen waardoor je het gevoel krijgt er in ieder geval niet alleen voor te staan.

Loopbaanbegeleiding helpt onderzoeken

Loopbaanbegeleiding kijkt nauwgezet naar jouw specifieke situatie. Van belang is te onderzoeken waartoe je nog wel in staat bent. Daarmee ga je dan samen aan het werk. Je onderzoekt, je stelt doelen en je probeert deze te bereiken. Soms in kleine stapjes maar altijd zeer persoonsgericht. Niemand anders dan jij weet wat nog mogelijk is in jouw situatie. Het is fijn om in dit hele proces een vraagbaak te hebben, iemand om je problemen, vraagtekens of emoties bij kwijt te kunnen. Een loopbaanbegeleider kan hierbij goed helpen.

Wat te doen?

Neem eens contact op met loopbaanbegeleiding Zwolle en luister wat zij voor jou kunnen betekenen. Ze hebben jarenlange ervaring op loopbaangebied en kunnen je echt helpen. Het is geen blamage om hulp te vragen maar juist het begin van een krachtige toekomst. Je zult merken dat als je het traject met loopbaanbegeleiding Zwolle aangaat steeds blijer wordt. En precies dat is wat je nodig hebt bij het zoeken naar betaald werk.

loopbaanbegeleiding

Comments are closed.