Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Goede hosting voor WordPress

Door middel van WordPress kun je vrij eenvoudig een weblog of website online zetten. Indien je optimaal gebruik wilt maken van WordPress, is een snelle, stabiele en veilige verbinding belangrijk. Dat is te realiseren door te kiezen voor een goede hosting voor WordPress. Wat is de beste hosting geschikt voor WordPress?

WordPress hosting top 5

WordPress is een van de meest populaire systemen in zijn soort. Dit komt omdat het systeem voor iedereen gemakkelijk te hanteren is. Er zijn heel veel diverse templates beschikbaar, waardoor je website er al snel professioneel uitziet. Tevens kun je deze volledig naar je eigen stijl aanpassen. Vanwege de bekendheid zijn er ontzettend voor hosting providers die pakketten aanbieden voor WordPress. Hostingvergelijken heeft de top vijf samengesteld. Hieronder vallen – op volgorde – de volgende providers:

  1. SiteGround
  2. Yourhosting
  3. MDD Hosting
  4. BlueHost
  5. HostPapa

Hierbij worden de hostingproviders SiteGround en BlueHost door WordPress zelf aangeraden. Houd er hierbij rekening mee dat de systemen zijn gericht op WordPress 3.2 en hogere versies. Vanwege de beveiligingsupdates is het raadzaam om met deze systemen te werken. Een hosting provider moet duidelijk aangeven welke vereisten ze ondersteunen. Onduidelijkheid hierover is een teken van weinig ervaring. Je kunt dan beter voor een meer ervaren hosting provider kiezen. Hostingvergelijken heeft de beste hosting providers voor WordPress voor je samengesteld. Op de website kun je gemakkelijk een vergelijking maken qua kosten en pakketten. Zo kun je een goede hosting voor WordPress uitkiezen.

Comments are closed.