Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Goede boekhouder in Utrecht

Een goede boekhouder in Utrecht is niet makkelijk te vinden. Want hoe weet u nou welke diensten ze aanbieden, wat de prijs is en of u zich wel kunt vinden in hun manier van werken? Van der Bruggen administratiekantoor heeft een overzichtelijke website waar u alles kunt vinden over de aangeboden diensten. 

Uitgebreide informatie over elke dienst

Op de website vindt u per aangeboden dienst een duidelijk overzicht van de mogelijkheden. Wilt u bijvoorbeeld geholpen worden met uw financiële administratie? Dan geeft Van der Bruggen aan waar de standaard werkzaamheden uit bestaan en wat u er optioneel nog bij kunt kiezen. Dit geldt ook voor uw salarisadministratie, debiteurenbeheer, fiscale diensten en eventuele controle administratie. U bepaalt uiteindelijk hoeveel u uit handen wilt geven.

Voorbeelden uit het verleden

Als startende ondernemer is het fijn om te weten dat andere (inmiddels tevreden) ondernemers u voor gingen. We vertrouwen immers toch vaak op de mening van een ander. Op de website van Van der Bruggen vindt u een case waarbij wordt uitgelegd hoe ze het bedrijf hebben geholpen. Om deze case te lezen klikt u op “troubleshooting”. Zo heeft u meteen een idee van de mogelijkheden

Contact

Wilt u contact opnemen met Van der Bruggen administratiekantoor? Ga naar de website of bel met een van de medewerkers.

Comments are closed.