Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Glasvezelbekabeling aanleggen door Optinet.

Voor het aanleggen van glasvezelbekabeling stellen wij jou Optinet voor.  Optinet is  een bedrijf dat gespecialiseerd is op het gebied van netwerkverbindingen voor kantoor- en industriële omgevingen.  Door de ervaring die ze hebben opgedaan in hun 20 jarig bestaan kunnen zij zorgen voor een perfecte installatie en advies geven.  Hieronder gaan we je uitleggen hoe Optinet te werk gaat tijdens het aanleggen van glasvezelbekabeling  dat nodig is het voor een WiFI netwerk aanleg in je bedrijf.

Eerste en vooral gaat men het ontwerp opmaken, het moto van Optinet hier is “advies op maat aanbieden”. Daardoor gaan ze niet productgericht te werk maar gaan ze tijdens een  gesprek al jou huidige behoefte en toekomstige behoefte  in kaart brengen samen met technische ontwikkeling die voordelig voor jou kunnen uitkomen in de toekomst.  Het maken van zo een ontwerp gebeurd door onze werknemers die grote kennis hebben over glasvezelnetwerken en weten  wat belangrijk is voor het gebruik van voice, data of video installatie.  Ze helpen trouwens ook bij het aanleggen van netwerken en het testen van de verbinding.

Vervolgens gaat men de glasvezelbekabeling installeren. Projectleiders die over meer dan genoeg ervaring bezitten staan in voor de installatie en zij houden u op elk moment op de hoogte van de vooruitgang van de installatie. Voordat ze beginnen bespreken ze nog even het definitieve ontwerp zodat er geen misverstanden kunnen uit voorkomen. De installatie gebeurt door de meeste moderne machines en gereedschappen zodat men een zo goed mogelijke kwaliteit kan realiseren.

Als laatste stap gaat men de kwaliteit van de glasvezelbekabeling testen en kijken of de verbinden ook goed functioneert naar gelang de behoefte van de klant. Optinet is een van de weinige bedrijven die onafhankelijk deze metingen mag uitvoeren.  Ook voor deze  metingen beschikken ze over de beste gereedschappen om deze  testen tot een succesvol einde te brengen

Comments are closed.