Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Gitaar leren spelen

Iedereen heeft wel een hobby die ze nooit hebben kunnen beoefenen. Veel mensen hebben bijvoorbeeld nooit goed Gitaar leren spelen. School, sport en vrienden zaten in de weg, de lessen waren gewoon te duur, of de afstand tot de leraar te groot – de lijst aan logistieke/financiële problemen is eindeloos. Een goede oplossing voor dit probleem is online Gitaar leren spelen. Dat lijkt misschien vreemd, maar met de juiste cursus kun je goedkoop en binnen afzienbare tijd je kennis van het gitaarspel verbeteren. Via onze site, www.gitaar-leren-spelen.eu, kun je leren spelen als de beste!

Hoe gaat het in zijn werk?
De meeste reguliere gitaarlessen worden aangeboden in pakketten die variëren van 500 tot 1000 euro, en soms nog wel meer. Onze cursus bestaat uit 20 e-boeken, met handige oefeningen, 20 duidelijke instructievideo’s, en e-mailcontact met je online gitaarleraar mocht je vragen hebben. Dit alles kost slechts 330 euro! Aan de hand van deze cursus leer je (onder andere) alle essentiële basisvaardigheden, de valkuilen die je moet vermijden, cruciale tips met betrekking tot je houding, de 14 meest voorkomende akkoorden en de 3 meest populaire manieren om deze te spelen, alsook een dozijn van de meest gevraagde liedjes, zodat je op commando aan die vraag kunt voldoen. Ook andere gitaargerelateerde zaken (zoals je gitaar stemmen) worden je met deze cursus tot in detail bijgebracht.

Voor meer informatie over de voordelen van online gitaar leren spelen, de cursus en de ervaring van andere cursisten kun je terecht op onze site, www.gitaar-leren-spelen.eu.

Comments are closed.