Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Gezelligheid in Giethoorn

Wilt u graag een dagje uit in Nederland en wilt u graag zien wat ons kikkerlandje ons allemaal te bieden heeft? Heeft u echter de grote steden allemaal wel gezien en wilt u graag een keer iets anders? Dan is de fluisterboot in Giethoorn echt iets voor u! Giethoorn is namelijk een plek in Nederland dat regelmatig bezocht wordt door de liefhebbers, maar het overgrote deel van Nederland heeft het nog niet met hun eigen ogen kunnen bewonderen. De Witte Hoeve biedt u nu de kans om eens Giethoorn met uw eigen ogen te bewonderen en te genieten van alle leuke activiteiten die zij voor u organiseren.

Grachten, Bruggen & Natuur

Giethoorn is een plek in Nederland dat bekend staat om hun mooie grachten, bruggen en natuur. De Witte Hoeve laat dit helemaal naar voren komen in hun programma en zal u de gezelligheid van Giethoorn laten beleven. Een bootvaart is dan ook zeer aan te raden, maar daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om te steppen of te fietsen door Giethoorn.

Afsluiten met heerlijk eten

Het is dan natuurlijk wel de bedoeling dat na een heerlijk dagje Giethoorn er afgesloten wordt met heerlijk eten. Bekijk hiervoor de pagina restaurant Giethoorn.

Comments are closed.