Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Gezellig winkelen in Apeldoorn

We kennen allemaal de stad Apeldoorn. De stad in de provincie Gelderland. Apeldoorn ontwikkelde zich pas vanaf begin 20e eeuw tot een van de grootste plaatsen van het land. Apeldoorn vervult een centrumfunctie in de stedelijke agglometeratie met Deventer en Zutphen, die bekendstaat als de stedendriehoek. Apeldoorn staat tegenwoordig bekend om zijn stadsparken en zijn ‘groene’ karakter, maar wist u ook dat u in Apeldoorn heel leuk kunt winkelen? Winkelcentrum De Eglantier is namelijk het grootste winkelcentrum in Apeldoorn en erg gezellig.

Het winkelcentrum

Bij de Eglantier hebben ze ruim 60 winkels met een grote diversiteit aan artikelen. Er zijn veel landelijke ketens gevestigd, zoals Shoeby Fashion en Albert Heijn. Ook vindt u er kleinschalige ondernemers, zoals Jansen & Jansen Schoenmode en De Bloemensteeg. Er zijn veel voorzieningen bij de Eglantier die het winkelcentrum een publiekstrekker maken. Zo is er elke dinsdag een weekmarkt op de Eglantierlaan, kun je een gezellig kopje koffie drinken, luchen, borrelen en avondeten. Ook kunt u gratis parkeren bij het winkelcentrum en is het een veilige werkomgeving voor u als klant en voor de ondernemer. Verder kunt u nog profiteren van de goede bereikbaarheid  en de jaarlijks terugkerende evenementen.

Een bezoekje brengen

Wilt u graag een bezoekje brengen aan de Eglantier Apeldoorn? U kunt uw route eenvoudig plannen via de website. Ook bieden ze een overzicht van het winkelbestand. Zo weet u precies wat u kunt verwachten. Winkelcentrum De Eglantier is er om plezierig te winkelen in Apeldoorn.

Comments are closed.