Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Geweldig vakantiehuis gekocht

Al jaren droomde mijn vrouw en ik ervan om een vakantiewoning in Spanje te kopen. Het leek ons heerlijk om elke zomer de hele vakantie tijd door te kunnen brengen in het mooie Spanje, zonder dat wij hiervoor in een hotelkamer moesten zitten. Het leek ons geweldig om gewoon ons eigen vakantiehuisje te hebben aan de Costa Blanca. We zijn ons meer gaan verdiepen in het kopen van een vakantiewoning in Spanje.

Vakantiewoning in Spanje gekocht

Al gauw kwamen we erachter dat er vele huizen te koop waren in Spanje. Het aanbod was zo enorm groot, dat we een zeer ruime keuze hadden om de voor ons meest geschikte, maar vooral ideale droomhuis te vinden. Hierbij werden we geholpen door een onderneming dat gespecialiseerd is in de verkoop van Spaanse vakantiehuizen. Zij hebben ons ook gelijk het advies gegeven om zo spoedig mogelijk een huis te kopen, omdat heel Spanje in de greep is van de economische crisis. Dit met het gevolg dat de prijzen van de woningen op z’n laagst zitten en wij daar als Nederlanders een groot voordeel uit konden halen.

Tegenwoordig hebben wij ons vakantiehuisje aan de Costa Blanca. Een investering waar wij absoluut geen spijt van hebben. Afgelopen zomer hebben we met het gezin onze leukste maar vooral lange vakantie gehad! Twijfel niet langer en geniet net als ons gezin van de Spaanse zon, terwijl u heerlijk in uw eigen vakantiehuisje verblijft.

Comments are closed.