Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Genieten van uw wintersportvakantie.

Wilt u van een wintersportvakantie genieten in een regio waarin u alle luxe en service kunt ervaren die u zich kunt indenken? Dan is Courchevel de place to be. Niet alleen de winkels en de restaurants bieden een fantastische kwaliteit en service, maar ook de accommodaties zijn van een ongekende standaard. Zo zal iedereen die in de regio is geweest, beamen dat vanuit een chalet Courchevel er het prachtigste uitziet!

Courchevel, chalets en de regio

De chalets in Courchevel zijn het kenmerkende onderdeel van deze regio. Het zijn prachtige accommodaties met bijzonder veel ruimte en zo veel service als u zelf wenst. Dus volledig gecaterd of juist privé voor uw eigen groep wintersporters? Alles is mogelijk. De meeste Courchevel chalets vindt u in Courchevel 1850, het populairste gedeelte van dit grootste wintersportgebied ter wereld. Daarnaast zijn er nog meer regio’s, bijvoorbeeld Saint-Bon, ook wel bekend als Courchevel 1100, La Praz (Courchevel 1300), 1550 en 1650, Courchevel Moriond. Dit zijn de vijf dorpen van het skigebied de 3 Vallées in het departement Savoie, in de Franse Alpen.

Huurt u een chalet Courchevel? Dan bent u ervan verzekerd dat de meer dan 2000 sneeuwmachines van begin december tot en met eind april een garantie kunnen geven op sneeuw van hoge kwaliteit. Altijd de mogelijkheid om heerlijk te skiën dus. En bent u toe aan een avondje ontspanning? Dan is het natuurlijk heel verleidelijk om lekker de open haard in uw chalet aan te steken en de avond te vullen met glühwein en warme chocolademelk.

Twijfelt u nog steeds of u wel in een chalet Courchevel en de omgeving wilt leren kennen? Stelt u zich dan eens voor dat u tijdens uw komende wintersportvakantie vanuit het prachtige balkon in uw chalet Courchevel en het mooie uitzicht kunt bekijken? En daarvan in alle luxe kunt genieten. Dat wil toch iedereen? Boek daarom vandaag nog!

 

Comments are closed.