Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Geef geen reden tot vermaak aan een slotenmaker zonder vergunning

Volgens locksecure.nl (Rotterdam) Kan iedereen zijn sleutels vergeten voordat ze het huis of de auto verlaten. Dit kan erg lastig zijn. Beeld je eens in dat dit soort dingen gebeuren rond middernacht, wat zou dan je eerste gedachte zijn? Zeker! Je zou een vriend bellen, een familielid of verre verwant die je zou kunnen helpen met reservesleutels. Maar als dat niet mogelijk is, bestaat de mogelijkheid dat je de hulp moet inschakelen van een slotenmaker om je uit de problemen te helpen. Voordat je dat gaat doen, zorg ervoor dat je niet de wolven uitnodigt. Als je een slotenmaker zonder vergunning inschakelt maak je de veiligheid van je geliefden, huis en alle kostbaarheden daarin erg kwetsbaar.

Er zijn eigenlijk een groot aantal neppe en zonder vergunningen werkende slotenmakers die altijd op zoek zijn naar nieuwe slachtoffers. Het Better business Bureau heeft het initiatief genomen om klanten op dit soort fraudeurs te wijzen. Deze stap is genomen omdat er meer dan 75% klachten waren binnen gekomen in vergelijk met de eerste 6 maanden van 2007. Het soort klachten varieert van meer dan normaal in rekening brengen tot intimidatie. Je word dus geadviseerd om voorzichtig om te gaan als je een slotenmaker inhuurt, zeker als je die persoon niet kent. Voordat je een nood slotenmaker belt, zorg dat je uitzoekt of deze betrouwbaar is of niet.

Slotenmakers kunnen zich makkelijk toegang verschaffen tot je huis – de belangrijkste reden om een slotenmaker niet op zijn blauwe ogen te geloven is het feit dat, wanneer hij de deur opent naar je huis, hij complete toegang tot jouw eigendommen heeft. De neppe slotenmakers en diegenen zonder vergunningen zijn altijd op zoek naar slachtoffers en als ze er een vinden laten ze de huiseigenaar in verbijstering achter.

Slotenmakers zonder vergunningen – eigenlijk zijn het gewoon dieven die zich toegang tot je huis verschaffen met toestemming en ze profiteren daar ten volle van door alles leeg te roven. Dit soort situaties voorkomen is niet zo moeilijk als het lijkt. Wanneer de noodzaak ontstaat om een slotenmaker in te huren, zorg er dan altijd voor om een betrouwbare met een goede reputatie in te huren. Wij bevelen je aan op de website te bezoeken voor een betrouwbare slotenmaker in Rotterdam en omgeving:locksecure.nl/slotenmaker-rotterdam. Slotenmakers zonder contactinformatie, anders dan mobiele nummers of die alleen werken vanuit hun bus zijn nooit te vertrouwen.

 

 

 

Comments are closed.