Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Garagedeur maken

Garagedeur maken in heel Nederland. Doordat ROMASS een uitgebreid netwerk heeft aan monteurs kan ROMASS een reparatie aan je garagedeur snel uitvoeren en zijn we altijd in de buurt.

De professionele monteurs van ROMASS lossen je storing binnen twee uur op. U kunt ons bellen of online een afspraak maken om onze monteurs in te schakelen. De monteurs zijn 24/7 beschikbaar en indien het nodig is vertrekken ze direct naar u toe.

De monteurs zijn al meer dan 20 jaar vakspecialist en repareren alle typen en merken garagedeur. U hoeft dus nooit bang te zijn dat uw type of merk garagedeur niet gerepareerd kan worden. Daarnaast zijn de monteurs goed opgeleid en hebben ze de benodigde certificaten om een reparatie uit te kunnen voeren aan elk type en merk garagedeur. Op de site kunt u ook zien hoe de monteurs te werk gaan met een kijkje achter de schermen.

Garagedeur maken

Ongeacht het merk van uw garagedeur, wie hem heeft geplaatst en hoe oud uw garagedeur is, onze monteurs lossen het probleem voor uw op. Wanneer u belt repareren onze monteurs binnen twee uur uw garagedeur en is uw probleem weer verholpen. Met de reparatieservice van ROMASS bent u gegarandeerd van een goed eindresultaat voorzien. Ook in de avond, in het weekend en zelfs op feestdagen. Daarnaast zijn onze monteurs meer dan 20 jaar vakspecialist en worden ze elk half jaar opnieuw geschoold, zodat ze over de kennis beschikken van de nieuwe garagedeuren en technieken.

In welke regio maakt ROMASS garagedeuren?

ROMASS heeft een ruime netwerk aan servicemonteurs, waardoor wij werkzaam zijn in heel Nederland. Heeft u nu een monteur nodig voor het maken van uw garagedeur in Rotterdam, Amsterdam, Eindhoven, Tilburg of Breda? Dit is geen probleem. Onze monteurs staan 24/7 voor u klaar om alle merken en types garagedeuren te maken. Wanneer u online een storing heeft aangemeld staat een van onze VCA-gecertificeerde monteurs binnen 2 en in ieder geval binnen 48 uur ter plaatse om een storing op te lossen.

U kunt snel en eenvoudig online een storing aanmelden van uw garagedeur. Door de verschillende stappen in het aanmeldingsformulier in te vullen, meld u een storing aan. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om een definitieve afspraak in te plannen. Wilt u liever telefonisch een storing doorgeven? Geen probleem. U kunt ons bereiken op 085-7822730.

Voor meer informatie over onze diensten kunt u terecht op onze website.

 

Comments are closed.