Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Gamma folder online

Gamma folder

Voortaan kun je de gamma folder online bekijken. Niet meer zoeken tussen ouwe kraten en folders naar een aanbieding van de Gamma. Maar gewoon achter de de pc rustig de gamma folder bekijken. Dit kan natuurlijk ook met smartphone, tablet etcetera. Direct op de hoogte van de laatste aanbiedingen van de Gamma. Met kortingen die flink kunnen oplopen waardoor je altijd goed profiteert. Een korting van 20 procent zul je dan ook regelmatig terug zien komen in de folder.

Gamma

Gamma biedt u een grote keuze uit producten van gamma zelf. Deze zijn vaak net zo goed, maar dan wel veel voordeliger dan A merken. Zo is er een ruime keuze van gamma merken, maar ook A merken. Zo kan u zelf de keuze maken voor welk merk en product u kiest. Ze worden in de meeste gevallen bij elkaar gepresenteerd in de winkel, zodat er makkelijk vergelijkt kan worden. Zo is het zoek naar een alternatief voor het A merk geen probleem, want deze in vaak in de buurt. De gamma huismerk producten zijn van goede kwaliteit. Ze worden getest of ze gelijkwaardig zijn aan de A merken waar naast ze in de schappen staan. U kunt dus veel voordeliger uit zijn door gamma producten te kopen zonder direct in te hoeven leveren op kwaliteit. Vaak in combinatie met de voordeelpas nog goedkoper. En er zijn regelmatig acties in de gamma folder waarmee je nog extra korting kunt pakken.

Folder acties

Zoals de folder acties. Neem bijvoorbeeld de gamma huistrap. Deze is zeer voordelig. Voor 32 euro en 95 cent is de trap met 4 treden al te koop. En een dekkleed van 2 bij 3 meter is al voor 4 euro en 79 cent te koop. Er zit in de gamma folder van deze week ook een bon waarmee een gamma huismerk product met 20 procent korting kan worden aangeschaft. Dit is een korting die zeker de moeite is om mee te pakken.

Comments are closed.