Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Galaxy Note 2 reparatie

Galaxy Note 2 reparatie Haarlem

Als sinds de hoogtijdagen van de PDA’s eind jaren 90 ben ik gecharmeerd van het werken met een pennetje. Ik ben er met de jaren dan ook aan gewend geraakt en kan er goed mee uit de voeten. Zodoende lag een overgang naar een Galaxy Note 2, in deze tijden van smartphones, voor de hand. De gemakkelijkheid en de snelheid van de Note 2 maken het gebruik een waar genot. Intussen kan ik niet meer zonder. Des te groter was hierdoor de desillusie toen het apparaat uit mijn borstzak plots een sprong maakte in de gootsteen. Deze was gevuld met een laagje water, wat uiteindelijk resulteerde in een doorweekte Note 2.
Ik dacht persoonlijk dat er geen redden meer aan was, maar toch ging op zoek naar een Samsung Note 2 reparatie. Uiteindelijk kwam ik terecht bij VistaRepair, een servicecenter gelegen in Haarlem. Na vriendelijk contact over de telefoon kon ik er meteen terecht met mijn telefoon. Het was ook mogelijk mijn Note 2 op te sturen, maar sinds het maar 10 minuten rijden was en je gratis kon parkeren, besloot ik langs te gaan.
Ik moest mijn telefoon achterlaten. Ze zouden de smartphone grondig droog maken met de daarvoor bestemde apparatuur en hierna onderzoeken voor defecten. De volgende dag kreeg ik al een belletje met welke delen van mijn telefoon waren beschadigd door het water. Gelukkig viel het mee en hoefden alleen mijn oorspeaker en luidspreker vervangen te worden. Ik stemde in met de vervanging van deze onderdelen en kon mijn Note 2 diezelfde middag nog ophalen.
Gelukkig maar dat ik toch langs ben gegaan, want de reparatiekosten waren uiteindelijk aan de lage kant, waar ik eerst dacht dat het niet meer te redden was. Bedankt hiervoor VistaRepair. Top service!

Comments are closed.